SysKomm - FELNI magazin

FELNI LOGO1 300x90A FELNI magazin az OMV töltőállomásainál érhető el, a vásárlók ingyen vehetik el a megjelenést követően.

A FELNI autós utazási életmód magazin, középpontjában a gyakran mozgó, utazó emberek tájékoztatása és inspirálása áll, akár egy új autó-modellről, akár valamilyen utazási célról vagy gasztronómiai különlegességről legyen szó. Profilunk súlypontja, hogy viszonylag könnyen elérhető célokat mutassunk be és tájékoztassunk az aktuális programokról.

A legegyszerűbb és legközvetlenebb módon eljuttatni az utazókhoz az információt azon a ponton lehet, ahol szinte minden útra kelő megfordul : ott, ahol az utazáshoz szükséges energiát megszerzi, és úgy kell átadni, hogy kedve legyen hozzá : ingyenesen, mert az energiáért amúgy is sokat fizet, és sok szöveges és digitális tartalmat kell adni, hogy könnyen tájékozódhasson.

SysKomm Web Design

Az oldalunkon található fotók, videók és jelölések kizárólag demonstrációs célból jelennek meg, a megjelenő személyek nem feltétlenül tartoznak a cég munkatársai közé.

A megjelenő szövegrészek tájékoztató jellegűek, sem külön, sem együtt nem minősülnek ajánlattételnek.

Lépjen kapcsolatba velünk

SysKomm Hungary Kft 

1064 Budapest. 

Podmanizcky u. 57. 

info@syskomm.hu 

www.syskomm.hu 

Ügyfélfogadás csak egyeztetett időpontban !