SysKomm - Rólunk

Rólunk

Image

Cégünkről

Nyomtatás és informatika

Cégünk két alapvető tevékenységi köre a nyomtatott kiadványok és az informatikai megoldások létrehozása. Célunk,hogy a két területet egy olyan informatikai rendszerrel kössük össze, amely kapcsolatot teremt a klasszikus nyomtatott kiadványok és a high-tech mobil-alkalmazások között. 

Design és megbízhatóság

A print és az IT területén is kiemelkedő minőségre törekszünk : web-oldalaink és kiadványaink nem csak tartalomban hanem dizájnban is a legfrissebb megoldásokat tükrözi.

Nemzetközi tapasztalat

Munkatársaink jelentős nemzetközi tapasztalatatal rendelkeznek, így nem okoz problémát idegen- vagy többnyelvű webes megjelenések fejlesztése. Az alkalmazható nyelvek : német, angol, olasz.

Miért minket válasszon ?

A SysKomm Kft munkatársai jelentős gyakorlatuknak köszönhetően biztosítják megrendelőik számára a szakmailag és technikailag is magas szintű megoldásokat.

Image

Kreativitás

Nem emgedhetjük meg megunknak azt, hogy megrendelőink web-oldalai elsüllyedjenek az átlagos megjelenés színvonaltalanságába.

Technológia

A digitalizáció és nyomtatott anyagokban mi összekötjük a print felületeket a digitális megoldásokkal. Kérje részletes tájékoztatónkat.

Lépjen kapcsolatba velünk : info@syskomm.hu

SysKomm Web Design

Az oldalunkon található fotók, videók és jelölések kizárólag demonstrációs célból jelennek meg, a megjelenő személyek nem feltétlenül tartoznak a cég munkatársai közé.

A megjelenő szövegrészek tájékoztató jellegűek, sem külön, sem együtt nem minősülnek ajánlattételnek.

Lépjen kapcsolatba velünk

SysKomm Hungary Kft 

1064 Budapest. 

Podmanizcky u. 57. 

info@syskomm.hu 

www.syskomm.hu 

Ügyfélfogadás csak egyeztetett időpontban !