SysKomm - Web-fejlesztés

Web-fejlesztés

WEB-OLDAL FEJLESZTÉS

Egyedi web-oldalakat készítünk az Ön elképzelési alapján a legmodernebb technikai és design elemekkel. Statikus és dinamikus oldalak, privát közösségi média – akár egy tranzakcióként, akár SaaS megoldásban, azaz bérleti rendszerben.

Webes megoldásaink nyílt forráskódú alaprendszerekkel készülnek, így megrendelőink nincsenek az eredeti fejlesztőkhöz (hozzánk) kötve : szükség esetén az oldalakat bárki, aki ismeri a használt cms rendszert, képes módosítani vagy átalakítani.

Tartalom aktualizálás – saját kezűleg

Tartalom aktualizálás – saját kezűleg

Fontos kiegészítője web-oldalainknak a közvetlen módosítás lehetősége. Ez azt jelenti, hogy Ön – amennyiben igényli – bármikor, saját kezűleg módosíthatja az oldal tartalmát, cserélheti a szöveges tartalmakat egyes kép vagy videó anyagokat, így web-oldala állandóan aktualizált lehet.

Bérleti rendszer

Bérleti rendszer

A bérleti rendszer biztosítja Önnek, hogy oldala folyamatosan megkapja azokat a biztonsági frissítéseket, amelyek nélkül könnyen feltörhetik az oldalt. A bérleti rendszer segítségével elérheti, hogy bármikor újabb felületeket hozhasson létre oldalán, amikor cége vagy szervezetének fejlődése azt megkívánja.

A bérleti rendszer sajátossága még, hogy nem kell jelentős összegben beruházni.

Privát közösségi média

Privát közösségi média

A globális közösségi média alkalmazások használata az utóbbi időben egyre több gondot okoz a felhasználóknak, különösen abban az esetben, ha nem személyes, hanem egy létrehozott kis közösség használja azt.

A privát közösségi média alkalmazásaink nagy biztonsággal dolgoznak és sokkal több lehetőséget biztosítanak a tagoknak, mint a globális felületek.

SysKomm Web Design

Az oldalunkon található fotók, videók és jelölések kizárólag demonstrációs célból jelennek meg, a megjelenő személyek nem feltétlenül tartoznak a cég munkatársai közé.

A megjelenő szövegrészek tájékoztató jellegűek, sem külön, sem együtt nem minősülnek ajánlattételnek.

Lépjen kapcsolatba velünk

SysKomm Hungary Kft 

1064 Budapest. 

Podmanizcky u. 57. 

info@syskomm.hu 

www.syskomm.hu 

Ügyfélfogadás csak egyeztetett időpontban !