SysKomm - Online szerelem

Online szerelem

Regény a netes társkereséséről

Esély vagy a soha be nem teljesülő vágyakozások szigete a netes társkeresés ? 

Ez a regény nem ad választ a kérdésre - de majdnem...

 

Azoknak, akik már próbálták, vagy szeretnék, vagy már sikerült, vagy még mindig... 

 MEGRENDELES GOMB xborito szerelem 400x638

 István – a regény főhőse – ötvenes éveinek elejét taposó társkereső. Az ő társtalálásának kalandos történetét mondja el ez a kis könyv, az első találkozástól a nagy szerelemig.


A történet közben kibontakozik szemünk előtt az online társkeresés minden jó és rossz oldala, a mai társkeresés és a párkapcsolatok valósága egy érzékeny, sokat csalódott férfi szemével.
Megismerjük az első netes botladozásokat, a jobban és rosszabbul sikerült randevúkon a csalódásokon és lelkesedéseken keresztül egészen a mindent elsöprő szerelemig.

  

"A választ szívdobogva vártam, teltek a percek, az órák, elhiheted, félóránként léptem be a rendszerbe, hogy megnézzem, elolvasta-e a levelet, válaszolt-e, míg azután megjött a válasz: igen, szívesen ismerkedik velem. Kéjes érzés volt, ilyen lehet nyerni a lottón, vagy parkolót találni a belvárosban augusztus huszadikán.
Persze írtam mint a gép, ki vagyok, mi vagyok, mit, hogyan és egyáltalán. Azután megint a várakozás: a percek, az órák, az éjszakák – nem is akartam mással levelezni, pedig a másik oldalon már kezdtem egész jól összemelegedni valakivel – már verbálice ugye, vagyis írásban, már ez is valami, gondoltam akkor, hiszen még nem ismertem Őt... "

 

"Azután az egyik csendes saroknál megtörtént : végig egymás kezét fogva sétáltunk, de ott valamiért átfogtam a karcsú derekát – a mozdulat akaratlan volt, jó, majdnem akaratlan, csak kérdezni akartam valamit – de hirtelen egymáshoz tapadtunk és egy apró kis csók is elcsattant. Ezután néhány hosszú pillanating úgy néztünk egymásra, mint két macska a verekedés előtt : merev szemekkel és mozdulatlanul.
Azután szabályosan felrobbant körülöttünk az egész világ..

Újra éreztem, hogy valami állati módon kívánom őt, és ezzel együtt azt is, hogy ő is hasonlóan érez.."

 

”...Gabikával a levelezésem viszont mintha egyáltalán nem akarna véget érni – lassan a lelkes levél-várást átveszi az unott válaszolgatás, még a végén eljutok oda, hogy ”hivatalból” kezdek majd írogatni, szóval lassan kezd elegem lenni az egészből. Pedig minden olyan jól indult: amikor megláttam a fényképét, tudtam: Ő az, senki más... „

 

"A szokásos köröket futottuk : levél, válasz, másik levél, randevú, kávé, süti, újabb randevú – és így tovább. Azután egyszer csak egy este ott álltunk egymással szemben egy gusztusos francia-ágy mellett és megtörtént, aminek meg kell ilyenkor történnie. És láss csodát kibírta a horkolásomat is, azt mondta, ez a legkevesebb. Kezdtem úgy érezni magam, hogy elértem valamit, amit mindig is akartam. Nem került szó összeköltözésről, nem merült fel a házasság lehetősége, nem akartunk semmi különöset a másiktól, csak azt, hogy legyen...."

 

"Hát így valahogy kezdtem belemerülni a netes nővadászás sötét sikátorába, ami teljesen elnyeli az embert egy idő után, de csak azért, hogy olykor vissza-vissza-büffenthessen, megdöbbenni a napvilágra, mint valami jól irányzott, internetes reflux..."

 

 

Rhédey S. István 

Online szerelem

férfiszemmel

 

 220 oldal, puhatáblás

2 990 Forint

 

MEGRENDELES GOMB x

 

 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

 

 GOOGLE-MARKETING  GOOGLE-ADS   GOOGLE-SHOPPING   YOUTUBE-MARKETING   INSTAGRAM-MARKETING   FACEBOOK-MARKETING

 

 

 

 

 

 

 

SysKomm Web Design

Az oldalunkon található fotók, videók és jelölések kizárólag demonstrációs célból jelennek meg, a megjelenő személyek nem feltétlenül tartoznak a cég munkatársai közé.

A megjelenő szövegrészek tájékoztató jellegűek, sem külön, sem együtt nem minősülnek ajánlattételnek.

Lépjen kapcsolatba velünk

SysKomm Hungary Kft 

1064 Budapest. 

Podmanizcky u. 57. 

info@syskomm.hu 

www.syskomm.hu 

Ügyfélfogadás csak egyeztetett időpontban !