SysKomm - Influencer leszek

Influencer leszek !

Akarsz sztár lenni a neten ?

 

influencer leszek netre 432x613

 

 

Saját profil, saját üzlet, saját bevétel – sokan álmodoznak erről, de vajon lehetetlen ? 

Biztosan nem, hiszen sokaknak sikerült már elérni azt, hogy influencerként sokan megismerjék, sok emberhez eljusson, és életét a nyilvánosság előtt élje. 

Ez a könyv a kezdeti lépésektől vezeti végig az olvasót az influencerré válás lépcsőin úgy, hogy elkerülhesse a kezdők hibáit és már az első pillanattól kezdve profi módon érkezhessen a három legfontosabb közösségi média az Instagram, a YouTube és a TikTok porondjára. 

Senki ne várja azt, hogy ebben a könyvben valamilyen szakmai zsargont, netes nyelvezetet vagy divatos szlengeket ismerjen meg : tankönyv ez a javából, az influencerré válás tankönyve. 

Az olvasó itt megismerheti a legelemibb első lépésekkel együtt a technikai részleteket, a minőségi tartalom létrehozásának módszereit, a tartalom optimalizálását, a média algoritmusokat, ingyenes és fizetős külső segédprogramokat, az analitikák működését, az alkotókat segítő belső alkalmazásokat, a tömeges követő-szerzés különböző trükkjeit, a versenytárs influencerekkel való együttműködés lehetőségeit, az önreklámozás technikáit, a közösségi finanszírozást, a megbízó-szerzés módszereit, a bevétel-szerzés lehetőségeit és sok minden mást – valamint minden részletet a három média működéséről.

 + 50 ötlet a kreatívokhoz !

 

 T A R T A L O M J E G Y Z É K

 

Influencer leszek !

 268 oldal, puhatáblás

5 490 Forint

 

Szállítási költség : 850 Forint

 Összesen fizetendő : 6 340 Forint 

 

A könyvet a fizetés beérkezése utáni első munkanapon előbbségi küldeményként küldjük ki

 

MEGRENDELES GOMB x

 

 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

SysKomm Web Design

Az oldalunkon található fotók, videók és jelölések kizárólag demonstrációs célból jelennek meg, a megjelenő személyek nem feltétlenül tartoznak a cég munkatársai közé.

A megjelenő szövegrészek tájékoztató jellegűek, sem külön, sem együtt nem minősülnek ajánlattételnek.

Lépjen kapcsolatba velünk

SysKomm Hungary Kft 

1064 Budapest. 

Podmanizcky u. 57. 

info@syskomm.hu 

www.syskomm.hu 

Ügyfélfogadás csak egyeztetett időpontban !