SysKomm - Influencer web

Influencer web

Saját web-oldal influencereknek

 

SAJÁT TARTALOM - SAJÁT  KÖVETŐK - SAJÁT MÁRKA - SAJÁT ÜZLET

 

Influencer akarsz lenni ? Elértél már pár ezer követőt, vagy most kezded a munkát ? Van már sok fotód, videód a közösségi felületeken, blogolsz, és egyre többen követnek ? 

Ha ezekre a kérdésekre igennel felelsz, akkor szükséged van egy olyan online felületre, ahol növelheted a saját hitelességedet, bemutathatod a márkát, amit képviselsz, növelheted a saját megjelenéseid biztonságát, illetve megkönnyíted az elérést a leendő megbízók számára. 

Nincs szükséged több ezer követőre ahhoz, hogy közösségi média befolyásolójaként bevételt szerezz : a mikrobefolyásolók követőinek száma viszonylag alacsony, de a hatásuk elég nagy lehet ahhoz, hogy egyes vállalatok ( megbízók ) rajtuk keresztül hatást gyakorolhassanak a potenciális ügyfelekre és cselekvésre ösztönözzék őket – az influencer munkájának hatására.. 

 

Mi az a személyes weboldal?

  • Ez egy olyan webhely, ami csak a Te személyiségedet képviseli, azt mutatja be, és olyan információkat tartalmaz, amelyeket szeretnéd, hogy közönséged tudjon Rólad. 
  • A személyes weboldallal is rendelkező influencerek általában sikeresebbek, mert hatékonyabban tudják mérni a márka befolyását.
  • Az influencer a márkája hitelességét is megalapozhatja, több komolyságot és professzionalizmust tükrözve a megbízók felé. Mivel a saját webhelyek rugalmasak, mint influencer jobban irányíthatod a formátumot, az elrendezést és a tartalmat, és persze a cselekvésre ösztönző üzeneteket is.
  • Jó marketingeszköz is lehet a keresőoptimalizáláshoz (SEO), amely növeli a márkaismertséget és kiterjeszti a befolyást.
  • Egy személyes webhely organikus forgalmat is vonz, vagyis azokat az embereket, akik ténylegesen keresik az influencer személyét és a vele kapcsolatos tartalmat.
  • Ezzel együtt a meglévő követőid vagy rajongóid ezen a helyen tudnak mélyebb kapcsolatba kerülni az influencerrel és a képviselt márkáival.

 

Saját márka

A divat és a szépség influencerei gyakran saját márkanévvel jelölt árucikkel lépnek a piacra – például ruhákkal, kozmetikumokkal, bőrápoló termékekkel stb. és értékesítheti azokat a webhelyén. 

Az életvezetési tanácsadók, illetve a motivációs előadók online szolgáltatásokat is kínálhatnak saját webhelyükön, például fizetett élő konzultációkat vagy webináriumokat. 

Az affiliate marketing egyben az egyik leggyakoribb módja annak, hogy egy influencer és a saját webhelye pénzt keressen. Segítségével a támogatott márkák linkeken keresztül érhetők el, és ha egy rajongó vagy látogató rákattint egy kapcsolt vállalkozás linkjére, akkor megvásárolhatja a terméket azon az oldalon, amelyre a link hivatkozik. Az influencer ilyenkor részesedést kap az eladási árból. 

De a saját webhelyeken más bevételszerzés is lehetséges, pl. a „kattintásonkénti fizetős” hirdetés, a hirdetési felületek értékesítése, a lead generálás és egyebek.

 

Demo oldalak

Image

Demo ( alternatív színezéssel)

Image

Bérelhető web-oldal influencereknek !

Influencerek számára fejlesztettünk ki egy olyan web-oldalt, amelyben bárki, bármikor saját kezűleg cserélhet fotókat, tölthet fel videókat vagy változtathat meg szövegeket.

Az oldal működő demó változata a felső képre kattintva próbálható ki, a második kép azt mutatja, hogy bármilyen színt és megjelenést be lehet állítani. Ez a rész nem tartalmaz minden menüpontot a web-oldalból.

Tegyen egy próbát !

Már havi 5 500 Forinttól bérelhető !

Részletes infót itt kérhetsz : info@syskomm.hu

SysKomm Web Design

Az oldalunkon található fotók, videók és jelölések kizárólag demonstrációs célból jelennek meg, a megjelenő személyek nem feltétlenül tartoznak a cég munkatársai közé.

A megjelenő szövegrészek tájékoztató jellegűek, sem külön, sem együtt nem minősülnek ajánlattételnek.

Lépjen kapcsolatba velünk

SysKomm Hungary Kft 

1064 Budapest. 

Podmanizcky u. 57. 

info@syskomm.hu 

www.syskomm.hu 

Ügyfélfogadás csak egyeztetett időpontban !